Cytat:
Byłem bardzo napalony na Kugę. Postanowiłem dokonać osobiście jazd testowych różnymi autami tego typu. I wybrałem RAV 4 jako auto, którym będę poruszał się po mieście. Kuga wykończenie detali kiepskie, a wykończenie podsufitki przy przedniej szybie jest karygodne - badziew jakiego mało, przekonajcie się sami. Najlepsze auto do lansu. Radio Sony badziewie. Jak ktoś szuka auta w tym segmencie kładąc nacisk na napęd 4x4 to gorąco polecam SUZUKI VITARĘ - testowałem na błocie sięgającym do połowy kół i nawet auto nie odczuło tego - rewelacja. Na trasie niestety jest głośne masakrycznie.
Tak dla ciekawości:
http://www.youtube.com/watch?v=Twzq9kI_QIs
|
Wszystko kwestia gustu. A teścik był już omawiany. Tak miało wyglądać, że rav-ka jest najlepsza. Nie dziwi Cię, że wszystkie carsy oprócz toyki szeroko biorą słupki...?
A co do wykończenia podsufitki fakt - porażka, ale jak siedzisz na tzw. wiewiórę to dopiero widać. Mi nie przeszkadza. Ravką jeździłem - z kratką (zresztą nie tylko) i wybrałem z 6 różnych SUVów Kugę. Ravka wg mnie mniej przestronna (bagażnik za to na PLUS), brak choćby ksenonów i szklanego dachu, a dla brzdąców to wielka radość, zwłaszcza w górach. Co do lansu, to chyba po równo, jeżeli chodzi o wygląd. Kiedyś lansowano się Ravką dziś może i Kugą, ale to kwestia gustu. Jak kupowałem nie kierowałem się lansem, tylko praktycznością, wyposażeniem i ceną. Wygrała Kuga (testowałem jeszcze Mit. Outlander., Rav 4, Nissan Q., X-trail, Suz. Grand Vitara). Mam nadzieję, że nie będę żałować (przynajmniej od 3 miesęcy na razie tak jest, no może poza kilkoma drobiazgami :mikolaj
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum..