Cytat:
|
Passata B6 ma mój Tata, także 170 HP i złego słowa powiedzieć nie może. W VW akurat o rabat bardzo łatwo, do tego są fajne pakiety.
PS Forda mam jednego - już wystarczy.
|
Dzięki za info z tymi rabatami. Bo jak się kiedyś do VW Caddy przymierzałem to mi wychodził 30% drożej niż Kangoo, Partner czy Berlingo w tym samym wyposażeniu . Jak się od cen VW odejmie 30% to się można moim zdaniem zastanawiać nad zastanawianiem nad zakupem. Nie sądzę, że te auta są 30% mniej awaryjne i lepsze niż reszta "towarzystwa".
Poza tym pakiety są bardzo fajne, ale cennik wyposażenia dodatkowego czasami powala - tempomat w CADDY - dopłata 1800 pln, w Kangoo 600. kontrola trakcji w Kangoo 1200 pln, w Caddy jakieś 2900 pln. - przynajmniej 1.5 roku temu jak kupowaliśmy nowe Kangoo 1.5 dci 105 KM.
Wydaje mi się, że czy Ford czy VW czy Mercedes (ostatnio niestety też) to zależy jak się trafi i jak Albańczyk czy Turek podokręca śrubki na montowni.
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.