Temat: [Galaxy 1994-2000] Ile Wam pali?
View Single Post
Stary 08-12-2009, 14:04   #117
RafałB
ford::expert

Model: S-max Titanium S 163KM (na razie)
Silnik: 2.0 tdci
Rocznik: 2012
Domyślnie Odp: Ile Wam Pali?

Cytat:
Napisał hexe Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Coś z wnioskowaniem u Ciebie nietęgo Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Wyraziłem opinię ogólnie o SGA z silnikiem 1,9 TDI, gdzie do tej pory wszyscy się nad podziw brandzlowali jakie to one nie są oszczędnie itd. A czy MK1 czy inny MK2 to zawsze opinie były takie same. Cud na cudami ten silnik. I taki oszczędny Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Jeżeli zaś prawda jest to co piszecie że palą jednak na poziomie 10 litrów w mieście to moim skromnym zdaniem żadna rewelacja i wszystkie te ochy i achy i opowieści o spalaniu na poziomie 6-7 litrów w normalnej jeździe miejskiej są li tylko ściemą na maksa. Tylko po co?
Tylko ciekaw jestem ile wyjdzie średnia (miasto + trasa przy 120-140km.h,a nie 90 czy 100) u nas i ile w 2.8?U mnie tak wychodzi 7-7.5 a u Ciebie????