Cytat:
Zależy skąd jesteś... jeśli Kraków bądź okolice to uderzaj do kolegi heko na pewno coś pomoże... będzie Pan zadowolony.
P.S hehehe widzisz już się odezwał Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
Jestem z Pulaw woj. lubelskie wiec troszeczke klocków mam a tym bardziej ze moj czas jest ograniczny bo jestem skoszarowany na szkole oficerskiej tak ze w gre wchodzi tylko weekend...
nie wiem czy bawić sie w te chipy czy cos mechanicznie jeszcze zajrzeć, ale jak widze to ,,Wy,, tu tylko za chip`owaniem
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. i tu jest rozterka
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
musiał by go ktoś na zywo zobaczyc i sie przejechac
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
jak narazie mam podejrzenia co do zjawiska
notlauf i z tym musze sie uporać wie ze w Lublinie sa odpowiedni i mam nadzieje odpowiedzialni ludzie od turbinek wiec tam skocze....Pozdrawiam