View Single Post
Stary 09-12-2009, 12:07   #1017
gruzinwolf
ford::beginner

Model: Focus Wolf
Silnik: 2.0 TDCi
Rocznik: 2005
Domyślnie Odp: [MK3] [MK4] CHIP TUNING

Cytat:
Napisał RoNiN76 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Zależy skąd jesteś... jeśli Kraków bądź okolice to uderzaj do kolegi heko na pewno coś pomoże... będzie Pan zadowolony.
P.S hehehe widzisz już się odezwał Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Jestem z Pulaw woj. lubelskie wiec troszeczke klocków mam a tym bardziej ze moj czas jest ograniczny bo jestem skoszarowany na szkole oficerskiej tak ze w gre wchodzi tylko weekend...

nie wiem czy bawić sie w te chipy czy cos mechanicznie jeszcze zajrzeć, ale jak widze to ,,Wy,, tu tylko za chip`owaniemGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. i tu jest rozterkaGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

musiał by go ktoś na zywo zobaczyc i sie przejechacGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

jak narazie mam podejrzenia co do zjawiska notlauf i z tym musze sie uporać wie ze w Lublinie sa odpowiedni i mam nadzieje odpowiedzialni ludzie od turbinek wiec tam skocze....Pozdrawiam
gruzinwolf jest offline   Odpowiedź z Cytatem