View Single Post
Stary 09-12-2009, 13:14   #1023
gruzinwolf
ford::beginner

Model: Focus Wolf
Silnik: 2.0 TDCi
Rocznik: 2005
Domyślnie Odp: [MK3] [MK4] CHIP TUNING

Cytat:
Napisał heko Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
...a co ...sprężynka Ci świeci?
nic nie świeci, cały ambaras polega na tym że to zjawisko nie pojawia sie cyklicznie, co jakis czas, kiedy mu sie chce to zakaszle,(czasem co 500 lub 1000km) cos jakby odcinalo turbinke tak przy 2000obr/min pedal gazu w stalym położeniu a obroty i moc maleja, przegazówka (wraca do normy) i tak przez 10 km. nie pomaga nic zgaszenie i ponowne uruchomienie silnika... dopiero jak mu dam w ****eczke to wszystko wraca do normy i znowu rakieta na pokładzie.

cholera wie co to jestGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. czytalem na forum ze to wałasnie notlauf coś z kierownica/mi turbiny i ze może sie przypiekać, dopuki nie zdiagnozuje u jakiegos fachurki to nie bede pewny, przyczyn moze byc wiele....

wracajac do chipa to sam nie wiem co Panowie z Wolfa mogli tam nagrac i co mogli zrobic bo na pierwszy rzut oka rzuca sie sporawy filterek http://alejahandlowa.pl/obr/23270475...f3947787_d.jpg coś podobnego do tegoGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. tylko ze niebieski, troche sylikonowych zlaczen i nic wiecej....

Polaczek od którego go kupiłem nie mial zielonego pojecia co było tam robione, taki troche pedanicik bo nie powiem samochód super zadbany, ale zeby wiedzial co w nim ma to ni chu chuGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. mowił ze kupil go od niemca w okolicach hamburga pojezdzil rok w polsce a teraz jest moj i dociekam po kolei co i jak. musial by sie za niego zabrać ktos znajacy na temacie. bo cholera wie co Niemcy tam nabroili.
gruzinwolf jest offline   Odpowiedź z Cytatem