witam wszystkich forumoiczow
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
dawno mnie tu w sumie nie bylo ze wzgeldu na zapiernicz w pracy.
udalo mi sie znalezc troche czasu zeby w koncu wejsc na forum i zapytac o nurtujacy mnie temat inaczej zwany przeze mnie lipnym wygluszeniem mojego klekota.
jak juz wiadomo jest to dieselek (301tkm ma na blacie ale silnik jak dla mnie igielka ;D)
od czasu remontu jezdze troche szybciej, mimo 60koni moj essi wyciaga sobie nawet nieco ponad 170km/h (nawet wg navi) ale niestety cholernie go slychac.. w aucie nie za dobrze sie rozmawia, z reszta nawet przy niskich predkosciach jest w nim jak dla mnie za glosno, rozebralem sobie ostatnio drzwi glebiej niz mialo to miejsce przy wymianie glosnikow i oprocz 2mm pianki nic tam nie ma..
chcialbym auto jakos wyciszyc glownie zeby w srodku bylo cicho chociaz jesli sie uda to chcialbym tez wygluszyc maske lepiej i blotniki z przodu zeby tez z zewnatrz tak nie klekotal
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
czy moze ktos na forum cos takiego robil? chcialbym wiedziec jakie materialy sie do tego najlepiej nadaja, gdzie ew je kupic albo gdzie szukac, jak je zastosowac i przede wszystkim czy efekt koncowy jest slyszalny (a raczej mniej slyszalny).
jednym slowem chce czasem pogadac z pasazerami bez wrzeszczenia (przesadzam) i ebym nie musial zagluszac pacy silnika muzyka