Temat: [Fiesta 2008-2012] Reset komputera
View Single Post
Stary 11-12-2009, 21:55   #5
Darium
ford::average

Imię: Darek
Model: Ford Fiesta MK6
Silnik: 1.3 KAT 51kW
Rocznik: 22.11.2002
Domyślnie Odp: Reset komputera

DziękiGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Tego nie wiedziałem:/

błąd: ( jakieś zdjęcie znalezione w sieci Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. )
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

błąd był wymazywany i jakiś czas było OK. później znowu wyskakiwał. był sprawdzany i testowana usterka ale za każdym razem działało. po co wymieniać coś co kosztuje parę stów skoro działa??

tak kilka razy wymazywany, zdobywam coraz nowsze informacje na ten temat ale to dłuuugi temat... a wielokrotne zerowanie drażniło i mnie, i Serwis więc chciałem znaleźć sposób na to by to resetować. wiem że się da odpowiednią kombinacją nie psując auta. a co 2-4 tygodnie w serwisie to trochę często:/

PS: ta fiesta jest wersją przejściową, np. ta jest 1.3 a ma wydech od 1.6 dm3. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Powiedział mi to gość który robi przy tym latami (tylko przy wydechu).

Ostatnio edytowane przez Darium ; 11-12-2009 o 21:58
Darium jest offline   Odpowiedź z Cytatem