View Single Post
Stary 11-12-2009, 23:30   #11
boncio
ford::expert

Model: Audi Q3 Sportback/Mazda CX-3
Silnik: 1.4e 245KM/2.0 121KM
Rocznik: 2022/2019
Domyślnie Odp: Co was denerwuje w nowej Fieście

Ja już wiem jak jest z tymi dywanikami. Jeśli są otwory na mocowanie, to powinny być w komplecie uchwyty, które się wsuwa w stałe obicie podłogi - są tam wycięcia na nie.
Mocowanie gaśnicy, to nasza polska robota, tzn konkretnego salonu. Gaśnica i trójką są wkładane w Polsce.
Co do hałasu, to i tak jest duży postęp w porównaniu do MK6 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. A z tyłu siedziałem raz w salonie i jak sprzątałem Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Choć słychać na nadkolach wszystko, racja.
Co do opuszczania/podnoszenia szyby pasażera, to sam wyłącznik nic nie da, bo musi być odpowiednie sterowanie do niego (impulsowe i z pamięcią).
Ja temperaturę ustawiłem raz i bardzo rzadko zmieniam, ale przyznaję daleko jest regulacja. A regulacja głosem to czysty bajer. Żeby zmienić o pół stopnia potrzeba ok 20-30 sekund Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. A tylko raz na 20 udało mi się głosem odpalić USB, bo "Zośka" usilnie chce line in Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Co do przeciwmgielnych jak były te duże mgły, to miałem trasę 300km i prawdę mówiąc zauważyłem małą tylko poprawę z nimi, ale ich zadaniem jest zmniejszyć efekt samooślepienia własnymi światłami, a nie usunąć mgłę przecież Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Natomiast same światła rewelacja, choć nie mam porównania jak jest ze zwykłymi.
Sprawdziłem wlew paliwa i nie ma żadnej blokady, nic co nie pozwala otworzyć tej klapki.
Morel Sprawdź swój, bo aż to dziwne, że masz zablokowany. No i też mi się otwiera z oporem.
Konsola się nie podświetla, bo na automatycznych się jeździ w dzień, w nocy się przełącza na normalne. Choć w mieście nie ma potrzeby.
Ale się rozpisałem Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Pozdro

Ostatnio edytowane przez boncio ; 11-12-2009 o 23:40
boncio jest offline   Odpowiedź z Cytatem