Odp: skaczą obroty
na poczatku wielkie dzieki tym którzy zainteresowali sie moim problemem z transitem! no problem sie pogarsza z tego co widze w moim busiku poniewaz przy skoku obrotów do około 3tys zapala sie spiralka od grzania świec i autko jak by trochę słablo ale pochwili znowu odzyskuje moc wyłączam wtedy zapłon zapalam od nowa i jest ok. z tymi skokami obrotów mialem juz wczesniej problem ale jakos sie uspokoiło no i teraz znowu zaczyna wariowac a może to zle rzeczy zaczynają sie dziac z elektroniką? w kabinie mam klime,elektryczne lusterka i grzane również,i z tego co zauwazylem również to że przy wlączaniu bardzo goracego nawiewu te obroty lubią skoczyć.,,jeżeli chodzi o filtry to wszystkie sa wymieniane co 10tys olej również(mobil półsyntetyk)jedyne czego nie wymieniłem to filtr kabinowy .moze to on jest zapchany i powoduje problem .apropo podłaczenia pod komp wiem ze musze to zrobic ale podejrzewam że nic nie wyjdzie skoro kontrolki w pożądku no jusz sam nie wiem ,czekam na porady z góry dzieki
|