Cytat:
Widac ze kolega radzio nie jezdzil benzyną chyba ze w fiacie 125 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Bo nie wiem jak wycie , jakie buczenie , wlasnie w dieslu rumor jest 3 razy wiekszy do tego jeszcze wszedzie ma wygluszenia , co dosyc czesto w benzynie jest zdjete, a gdy sobie dolozyc to zupelnie cisza.
Ta diesel z chipem fajna sprawa , tyle ze dla mnie przeplacanie tyle za diesla to abstrakcja.
|
Tomiscorpio tak się składa że w pracy mam słuzbową avensis 1,8 129 PS i wiem jakie dzwięki wydaje auto benzynowe gdy wyprzedzam TIR-a na 3 od 4000 obr a konczę przy 6000 obr lub na 4 przy 4500.
zareczam Ci że moje mondeo z 5 biegu zrobi to 2 razy szybciej a w kabinie je st zncznie ciszej.
No ale Ty znasz mnie lepiej i wiesz jakimi autami podróżuję !
A Diesla Ty znasz chyba z mercedesa 200D beczka i takie wrażenie Ci pozostało.
Twój scorpio 2.0 jest demonem elastyczności bo komfort pewnie przyzowity czego o wyglądzie powiedzieć się nie da.
Musisz również zauwazyć że rozmawiamy o c-max czyli od twego auta o 2 klasy niżej
A temat faktycznie jest subiektywny kazdy ma swoje przekonania i tylko próba konkretnych egzeplarzy da odpowiedź autorowi co kupić.
Poza tandetnym wykończeniem (trzaski plastików) bardzo miło c-maxa wspominam