View Single Post
Stary 17-12-2009, 15:16   #25
tomiscorpio
Zablokowany

Model: fs
Silnik: 1998
Rocznik: 95
Domyślnie Odp: Porównanie: 1.8/2.0 benzyna z 1.8/2.0 diesel

sterowiec jak mozesz to nie uzywaj ogolnych okreslen. Nic na diesla nie pisze , ale jak znowu pisanie o benzynie w fiacie 125 albo zastawie bierze udzial tutaj to sie odezwe.

Beznyna glosna jak cholera wyje rumor taki , gdzie w avensisie z silniczkiem 1.8 , no naprawde to prawie jak cmax 2.0 .... Juz na temat osiagow nie bede dyskutowal bo mi sie nie chce , bo moje doswiadczenie mowi co innego , katalogi mowia tez co innego , wiec minimalna roznica ok , a nie tam kosmos przewagi diesla.

Najlepszym rozwiazaniem jest benzyna Turbo , osiagi , od dolu gory po srodku z boku gdzie kto chce , a o spalaniu decyduje kierowca.

Zreszta diesel tez moze byc , tylko osobiscie placenie 10 tys wiecej wedlug mnie to sporo. Jedynie ze ktos lubi diesla to musi niestety placic takie rzeczy.

A cmaxem akurat smigalem z 2.0 pb i musze przyznac ze calkiem fajnie zbiera sie nawet z nizszych obrotow , a jak trzeba dolozyc do pieca to 3 i wtedy takie dieselki 1.9 w octaviach pasatach zostaja z tylu.

Zreszta pod tym wzgledem to i silniki diesla forda niszcza te vw.

Wiec wniosek taki , bierz forda beznyne lub diesla byle nie zadnego vw Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

A z takiego prawdziwego wniosku , to negocjuj ostro tam ceny , i bierz diesla 2.0 albo benzyne 2.0. uwierz mi potem sie pluje w brode ahh gdyby tak te kilka konikow bylo wiecej....
tomiscorpio jest offline   Odpowiedź z Cytatem