View Single Post
Stary 17-12-2009, 22:32   #17
szewczyk82
ford::average

Imię: Krzysztof
Model: Ford Transit x3, Galaxy 1,9 Tdi 150ps
Silnik: 2,5 td 86ps, Tdci 2.0 125ps,Tddi 85ps 2,5 V6 170ps
Rocznik: 1998, 2003, 2000
Domyślnie Odp: Wpis w dowodzie rejestracyjnym.

Koledzy nie chodzi mi konkretnie o transita bo wiadomo, że jest przystosowany aby z przodu była kanapa 2 osobowa. Ale np. kupuję blaszaka i chcę go przerobić na osobówkę...kiedyś można było kombinować i we własnym zakresie przerabiać, teraz trzeba (podobno) zwracać się do serwisu, czy taki, dany samochód może być osobowy, potem zakup foteli z homologacją i pasami oczywiście, montaż przegląd i rejestracja. Koszty spore, bo np. już nie kupisz siedzania ze szrotu no chyba że dostaniesz że nowy itp. Tak mi mówili na stacji diagnostycznej. Czytałem również te nowe przepisy, mieli wszystkie powywieszane w biurze...i na moje rzeczywiście coś w tym jest.
Koledzy nie zaczynam tutaj broć....Boże wojny Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Chcę wiedzieć czy to 100% prawda czy jest w tym trochę ściemy. Jest tu kilku fajnych kolesi, którzy mają pojęcie w wielu sprawach i na własnej "skórze" wiele przeszli, dlatego czekam na kolejne PEWNE wiadomości związane z tą sprawą.
pozdro