Cytat:
Focus 1.8tdci 2002r. Mam dokładnie ten sam problem, gaśnie podczas jazdy. Wczoraj było to dla mnie bardzo dużym problemem bo stało się to na autostradzie( na szczęście tylko raz), natomiast dziś rano przy i 17*C zgasł aż 3 razy. A przy takich mrozach trochę strach tak się wybrać w dalsza drogę. Nie wiem czy to ma znaczenie ale mam również duży problem z odpalaniem przy zimnym silniku, kontrolka od świec gaśnie po przekręceniu kluczyka po jakiejś 1 sekundzie, jednak zawsze staram się czekać aż się nagrzeje, ale to nie wystarcza:/
Jakby ktoś mógł pomóc byłbym bardzo wdzięczny Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
witam,
mam Fokusa 1,8 TDDI z 1999r i miałem to samo kontrolka od świec gasła po przekręceniu kluczyka po jakiejś 2-3 sekundach , palił do czasu do - 14 potem wizyta u znajomego Pana Jacka , diagnoza -padnięte świece ,po wymianie nawet dziś rano - 24 zapalił bez problemu, sprawdź świece żarowe
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
pozdrawiam