View Single Post
Stary 21-12-2009, 10:38   #48
Sebik
ford::beginner

Domyślnie Odp: Porównanie: 1.8/2.0 benzyna z 1.8/2.0 diesel

Hej

Cena całkowita wyszła 73500.
Może i faktycznie 2.0 lepszy - nie przeczę, ale po wszystkich za i przeciw uznaliśmy, że 1.8 będzie ok. Różnica w cenie pójdzie na ubezpieczenie w pierwszym roku Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum..

W kwestii wyposażenia - ghia to jakieś 8 tyś więcej od wersji trend.
Jeśli popatrzymy z kolei na pakiet silver i gold to różnica jest w ... jak dla mnie w gadżetach - no może fotele sportowe i kierownica skórzana - tego zamówić osobno nie można (mowa o fotelach sportowych), ale reszta?
----- oczywiście to ocena subiektywna -----

Co do koloru.
Miałem już dwa auta w kolorze srebrny metalik - na obecną chwilę to mój najbardziej nielubiany kolor Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Na koniec: auto nowe a używane.
Miałem nowe seicento, używanego focusa I, nową megankę - po focusie wyleczyłem sie z używanych aut.
Jak ktoś potrafi wybrać, ma szczęście i trafi na egzemplarz z drugiej ręki, który jest ok to gratuluję - mi się nie udało.
Żeby focus jeździł jak należy wydałem około 10 tyś.

Jak już pisałem wybór był cholernie trudny, przeważyły względy praktyczne Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Mam nadzieję, że nie będę żałował.

ps.
załączam zdjęcia ustawień tylnych foteli (zewnętrzne fotele przesuwane do środka i do tyłu)
jakość kiepska - bo aparat w telefonie kiepski, ale może komuś się przyda

-- zdjęcia wykonane w aucie, który stał w serwisie
Załączone Obrazki
Typ Pliku: jpg DSC00025.jpg (99.4 KB, 92 wyświetleń)
Typ Pliku: jpg DSC00026.jpg (99.7 KB, 88 wyświetleń)
Typ Pliku: jpg DSC00027.jpg (98.9 KB, 90 wyświetleń)
Typ Pliku: jpg DSC00028.jpg (98.3 KB, 85 wyświetleń)

Ostatnio edytowane przez Sebik ; 21-12-2009 o 14:15
Sebik jest offline   Odpowiedź z Cytatem