Cytat:
Niestety nie uwzględnili, że ten schemat z tego co mi się zdaje jest aktualny dla aut do końca 2003 r Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. . Może w środę uda mi się wreszcie zainstalować na kompie co potrzeba Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. . Bo niestety dzisiaj w dość bliskiej rodzinie zapowiedział się pogrzeb Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. . Niech ten rok już się skończy...
|
Kurcze rzeczywiście jest to schemat, który obowiązywał dokładnie do 12.2003 roku (dowód w załączeniu). Dotarłem jeszcze do schematu, który obowiązywał od 12.2003r. do 08.2004r. (w załączeniu w dwóch częściach). Niestety nie mogę znaleźć schematu, który obowiązywał od 08.2004 roku czyli tak jak to jest w moim autku
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.. Ale nie poddaje się.