View Single Post
Stary 22-12-2009, 07:33   #82
Cezar77
ford::advanced

Model: FF MK3
Silnik: 1.5 TDCI
Rocznik: 2016
Domyślnie Odp: Odpala za 2-3-4 razem, świece wymienione.

Cytat:
Napisał mkaminski100 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Napisz więc tylko czy wszyscy mamy zbiorową halucynację czy może każda stacja chrzci.
Tankowałem na Aralu, brat tankował na Orlenie i mamy to samo, więc wybacz, to co napisałeś nie pomaga i tym bardziej nie wyjaśnia problemu.

Zresztą wszystko jest opisane więc nic dodać nie można.
Kolego pytałeś czy jestem pewien więc napisałem Ci że jestem ponieważ to sprawdziłem. Nie wiem na jakich stacjach tankują inni ale to nie zmienia faktu ze niestety w Polsce mnóstwo jest stacji które robią różne dziwne rzeczy z paliwem o zmianie na zimowe na czas nie wspomnę. A to że wisi na nich szyld ORLEN Czy ARAL to nie znaczy że masz gwarancje Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.. Mogą nie zmienić paliwka na czas a tobie nie powiedzą Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum., czasami pracownicy kombinują i mieszają z benzyną, wodą i innymi eksperymentami. Wiem to ponieważ w zeszłym roku kolega miał taki przypadek że zatankował na ORLENIE rzekomo zimowe paliwo i przy -5 miał piękną parafinę w filtrze a fordzik nie chciał gadać. Także wiem to z doświadczenia a nie tylko powtarzam zasłyszane opinie.

Co do różnych problemów z odpalaniem to przyznasz chyba że to nie tylko wina paliwa. Nie mam zamiaru polemizować na temat jakości paliwa bo to temat rzeka a w tym wątku nie o to chodzi.

Ostatnio edytowane przez Cezar77 ; 22-12-2009 o 09:26
Cezar77 jest offline   Odpowiedź z Cytatem