Cytat:
|
Napisz więc tylko czy wszyscy mamy zbiorową halucynację czy może każda stacja chrzci.
Tankowałem na Aralu, brat tankował na Orlenie i mamy to samo, więc wybacz, to co napisałeś nie pomaga i tym bardziej nie wyjaśnia problemu.
Zresztą wszystko jest opisane więc nic dodać nie można.
|
Kolego pytałeś czy jestem pewien więc napisałem Ci że jestem ponieważ to sprawdziłem. Nie wiem na jakich stacjach tankują inni ale to nie zmienia faktu ze niestety w Polsce mnóstwo jest stacji które robią różne dziwne rzeczy z paliwem o zmianie na zimowe na czas nie wspomnę. A to że wisi na nich szyld ORLEN Czy ARAL to nie znaczy że masz gwarancje
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.. Mogą nie zmienić paliwka na czas a tobie nie powiedzą
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum., czasami pracownicy kombinują i mieszają z benzyną, wodą i innymi eksperymentami. Wiem to ponieważ w zeszłym roku kolega miał taki przypadek że zatankował na ORLENIE rzekomo zimowe paliwo i przy -5 miał piękną parafinę w filtrze a fordzik nie chciał gadać. Także wiem to z doświadczenia a nie tylko powtarzam zasłyszane opinie.
Co do różnych problemów z odpalaniem to przyznasz chyba że to nie tylko wina paliwa. Nie mam zamiaru polemizować na temat jakości paliwa bo to temat rzeka a w tym wątku nie o to chodzi.