Cytat:
|
Wysyp wątków z problemami nastąpił przy ok -16. Orlen dostarczył paliwo przejściowe (do -10), albo na stacjach nie sprzedali jeszcze zapasu tego gatunku. Problem dotyczył różnych stacji, różnych segmentów i w rożnych regionach. Moim zdaniem to nie chrzczone paliwo tylko gatunek niewłaściwy dla tych temperatur.
|
Tak też napisałem wyżej
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. że powodów może być wiele tak paliwo przejściowe jaki i chrzczone wiec niema co się spierać gdzie chrzczą a gdzie nie. Tak czy siak najgorsze jest to że nie uprzedzają że mają jeszcze stary zapas i stąd te problemy bo gdybyś wiedział że lejesz paliwko do -10 czy -15 to oczywiste jest że zalałbyś do baczku także i depresator a tak robią nas jak chcą a my na tym cierpimy. Dla odmiany gdy temp. zaczęły tak lecieć to zanim zalałem do baku spytałem gościa na stacji do jakich temperatur mają paliwko i powiedział prawdę, do -20 , jak wcześniej wspomniałem miałem litr w butelce i przy -18 nie zauważyłem parafiny ale nie o to chodzi. Ludzie pytajcie na stacji zanim zatankujecie. Napewno jest mniejsza szansa żeby gostek ściemniał w swojej miejscowości bo wie że jeśli staniecie to pierwsze co zrobicie to odszukacie go
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.