Temat: [C-MAX 2003-2007] Błąd komunikacji szyny CAN
View Single Post
Stary 23-12-2009, 12:20   #10
maniek c-max
ford::beginner

Model: C-max
Silnik: 2.0 TDCI
Rocznik: 2003
Domyślnie Odp: Błąd komunikacji szyny CAN

Radio sony wstawione fabrycznie przez Forda.
To przygasanie to tylko z radiem i co ciekwawe, że podczas jazdy na początku wszystko ok, a w miarę upływu czasu najpierw mrugnie tylko podczas zmiany biegu, a potem mruga już cały czas jak mam wciśnięty gaz, a na koniec gaśnie przy czym dalej normalnie gra Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum..
Najbardziej wkurzające są te 3 komunikaty bo lubią wyskoczyć nie wiadomo kiedy, a wtedy to już przymusowy postój i gaszenie i odpalanie samochodu.
Ostatnio to nawet jak ruszałem na skrzyżowaniu chciałem przeskoczyć a tu na środku PI PI PI i zmniejszone przyśpieszenie, na szczęście obyło się bez strat Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Poszukam elektryka i najpierw zobaczymy ten regulator mam nadzieję, że jest to powiązane, a jak nie to po rok rozpocznie się od poszukiwania usterki Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
maniek c-max jest offline   Odpowiedź z Cytatem