Radio sony wstawione fabrycznie przez Forda.
To przygasanie to tylko z radiem i co ciekwawe, że podczas jazdy na początku wszystko ok, a w miarę upływu czasu najpierw mrugnie tylko podczas zmiany biegu, a potem mruga już cały czas jak mam wciśnięty gaz, a na koniec gaśnie przy czym dalej normalnie gra
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum..
Najbardziej wkurzające są te 3 komunikaty bo lubią wyskoczyć nie wiadomo kiedy, a wtedy to już przymusowy postój i gaszenie i odpalanie samochodu.
Ostatnio to nawet jak ruszałem na skrzyżowaniu chciałem przeskoczyć a tu na środku PI PI PI i zmniejszone przyśpieszenie, na szczęście obyło się bez strat
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Poszukam elektryka i najpierw zobaczymy ten regulator mam nadzieję, że jest to powiązane, a jak nie to po rok rozpocznie się od poszukiwania usterki
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.