Witam miałem w 2.4TDci problem z odpaleniem nawet latem gdyż padały mi baterie miałem 2 x akumulator motocrat 76A pojechałem kupiłem takie same jeżeli chodzi o parametry założyłem i dalej lipa niechciał palić mróz -20 okolo 2 dni nie jeżdzony. Samochód kręcił lecz niechchiał się przełamać
1.Włączyłem webasto odpalił po pierwszym zakręceniu czy to oznacza, że tak trzeba robić zawsze??
2. Jak je wyłączyć non stop dogrzewa mi silnik i się włącza podczas jazdy niektózi zakładają kartony na chłodnice ja nie musze. Jak jak odpale samochód o 2 a.m. to gasze pod firmą około 18p.m. kiedy stoje temp spadnie delikatniei znow dogrzewa do polowy.. jeździłem po terenie na którym było odgroma śniegu czyli troszkę boksowałem i samochód śrenią jaką wyliczyłem to 17.8 L./100km
Ratunku
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. audi s6 tyle pali
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.