a skąd wiedza o wyższości - żeby odbić pytanie
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
A stad że znalazłem tylko jeden krótki test środków Stanadyne i to przeprowadzony przez firme sprzedającą ich środki w USA.
Wyższość europejskich środków bierze się stąd że mają wyższe normy. Nawet na swoich stronach Stanadyne nie pisze o parametrach jakie mozna osiągnąć (tylko standardowe: lepiej, zabezpiecza, ochrania, podnosi blebleble) tylko własnie że ich środki są zgodne z normami federalnymi (dlatego tak mi się to spodobało).
Znam jedną firmę co jest autoryzowanym sprzedawcą Stanadyne (jest też oczywiście Bosch i Delphi serwisem). I jak kiedyś ich pytałem jak sprzedaż to powiedzieli że "nijak" czyli Stanadyne ruszyło, miało zamiary i zdechło. Przynajmniej według ich opinii.
A smarowanie... hmmm. co by tu powiedzieć... no chyba tyle że troszkę to jak z bajki czyli ponoć jest ale nikt go nie widział
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Generalnie smaruje tak czy inaczej paliwo.