View Single Post
Stary 28-12-2009, 20:44   #22
Tommi30
ford::average

Model: Ford Kuga
Silnik: 2,0 Tdci
Rocznik: 2009
Domyślnie Odp: Gdzie myć autko ?

Cytat:
Napisał TOMGOL Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
A ja napisze cos odkrywczego Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Franuśś przeczytaj to chłopie i zapamiętaj

Wydaje mi się że moje odkrycie jest super.

Proponuję myjnię ręczną, gdzie obsługa po wykonaniu mycia przedmucha powietrzem wszystkie szczeliny i zamki a dodatkowo nasmaruje uszczelki aby drzwi nie przymarzły.

Skąd tacy ludzie się biorą Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Właśnie otwieram myjnie bezdotykową i kupiłem takie urządzenie. Działa jak odkurzacz tylko jest odwrocony bieg czyli powietrze pod wysokim ciśnieniem jest wydmuchiwane i dodatkowo ogrzewane. Urządzonko ma jeszcze jeden bajer tj. dwie końcówki jedna to wąska właśnie do szczelin a druga to pół metrowa rura z wąską 5mm szczeliną, żeby wysuszyć karoserie. Testowałem to u producenta i po umyciu jak jest ok. -10 spokojnie auto jest suche. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.)
Tommi30 jest offline   Odpowiedź z Cytatem