01-01-2010, 19:54
|
|
|
ford::average
Imię: Tomasz
Model: Ford KUGA
Silnik: 2.0 TDCI
Rocznik: 2008
|
Odp: Podpowiedzi zmian dla konstruktorów KUGA II
Cytat:
|
Ja mam pytanie do posiadaczy Kugi. Moze troche prowokacyjne ale chcialbym sie dowiedziec czemu kupiliscie to auto? Skoro w nim tak duzo detali, ktore utrudniaja zycie i powoduja frustracje. Na AC jest pelno negatywnych komentarzy dotyczacych roznych usterek Kugi. Nie ma natomiast ani jednej dotyczacej Tiguana. Cytuje za uzytkowniczka Kugi
"Zgadzam się z opinią,że nie warto kupować tego samochodu. Mam ten samochód trzy miesiące i z chęcią bym go oddała gdyby była taka możliwość. To naprawdę straszne żeby w dzisiejszych czasach, kiedy mamy taką konkurencję na rynku produkować samochody, które trzeszczą podczas jazdy!!! W serwisie tłumaczą,że to wina pogody!!! Bagatela wydać 100 tys. i jeździć starym samochodem, bo nowy doprowadza do szału. wolę trzymać go w garażu, bo przynajmniej nie denerwuję się w trakcie jazdy. To tyle na ten temat i proszę Was, nie słuchajcie tego co mówią sprzedawcy w salonach, bo to zwykli naciągacze. Pozdrawiam i współczuję tym którzy auto już kupili( w tym oczywiście i sobie)"
I co szanowni Uzytkownicy na to?
|
pojezdzij innymi SUV-ami to moze zmienisz zdanie !!!
|
|
|