Temat: [Mondeo 2000-2007] Xenony - kompendium wiedzy
View Single Post
Stary 02-01-2010, 14:28   #56
dawidpl
ford::average

Model: Mondeo
Silnik: 2,5 V6
Rocznik: 2003
Domyślnie Odp: Xenony

Cytat:
Napisał Rijndael Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Są takie auta, ale to wyjątki. Nie ma spryskiwaczy i/lub samopoziomowania w niektórych modelach pochodzących z lat 90-tych kiedy jeszcze tych przepisów nie było (np. w E-klasie tzw. "okular", a w każdym razie w początkowych rocznikach), a także w niektórych autach sprowadzanych z krajów spoza UE.

Tymi pierwszymi można jeździć po Polsce (bo liczy się zgodność z wymaganiami w momencie produkcji), tymi drugimi już raczej nie.
czyli potwierdza się moja teoria o późniejszej regulacji prawem istniejących rzeczy ( czyli lampy ksenonowe ) Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Tak z innej beczki zerknijcie tutaj:
http://regref.prv.pl/

Jako że wydaje mi się iż moje ksenonki słabawo świecą jestem na etapie czyszczenia/regeneracji odbłysników. Szukałem firmy która ma taką usłgę i ci panowie w odpowiedzi o cenę regeneracji ksenonka do mojego mondka podali cenę 220zł/sztukę
Co na to powiecie.....