View Single Post
Stary 02-01-2010, 20:14   #888
Stefano
ford::expert

Imię: Janusz
Model: VW Sharan
Silnik: 1,9 TDI, AUY, 115 PS
Rocznik: 2001
Domyślnie Odp: Dogrzewacz

Cytat:
Napisał kubampakiet Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Hej czy nikt nie moze odpisac na moje pyt pare postow wyzej???
Na temat objegu płynu pisałem wiele razy, więc sie nie gorączkuj, tylko poczytaj temat.
Nagrzany płyn z piecyka jest goniony w stronę silnka i przedniej nagrzewnicy i jak jest ogrzewanie postojowe montowane fabrycznie, to są tam zawory do sterowania, co ma być grzane.
Cytat:
Napisał kogis Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
witam!mam ogrzewanie eberszpracher i przy piecyku sa dwie wtyczki;jedna jest podłączona do kostki ,a druga luzna ,do czego jest ta druga.
Tobie też Kolego nie chce sie poczytać, ale ze to twój pierwszy post to Cie witamy i odpowiadam;
Masz piecyk pewnie o oznaczeniu z końcówką WS, więc ta druga 2-u pinowa wtyczka jest przeznaczona do zasilania dodatkowej elektrycznej pomki płynu, króra powinna być pod podłogą przy podłuznicy, koło piecyka w kierunku silnika w takiej metalowej osłonie.
Pozdr.

Ostatnio edytowane przez Stefano ; 02-01-2010 o 20:24
Stefano jest offline   Odpowiedź z Cytatem