View Single Post
Stary 03-01-2010, 00:35   #2
Barracuda
ford::average

Model: Mondeo Ghia Executive
Silnik: 2.0 TDCi by K&N
Rocznik: 2003/2004
Domyślnie Odp: Wznowienie gwarancji perforacyjnej

Cytat:
Napisał mkre5 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Witam
Chcialem sie dopytac bo słyszalem ze Ford organizuje czy organizował jakąs akcje majacą na celu wznowienie gwarancji perforacyjnej. Rzekomo trzeba bylo sprawdzic autko, oczywiscie opłata i gwarancja od nowa czy ewent przedłuzona. Pytanie gdzie i czy cos takiego organizują, jakie koszty i jakie roczniki.
Pozdrowka i dzieki za info lub linki.
hmmm

w tym temacie wiem tylko jedno,
ja mam gwarancję 12 lat, warunkiem jest dokonywanie co roku przegladu (48zł) w ASO, który "przedłuża" Ci gwarancję na kolejny rok, lub jak kto woli utrzymuje ważność 12 letniej gwarancji.
W pewien sposób można by to zrozumieć właśnie jako "Ford organizuje czy organizował jakąs akcje majacą na celu wznowienie gwarancji perforacyjnej. Rzekomo trzeba bylo sprawdzic autko, oczywiscie opłata i gwarancja od nowa czy ewent przedłuzona."

tak dla potomnych, FORD Polska uznaje (prznyjamniej mi uznał) gwarancję dla auta sprowadzonego z DE, pierwsze pieczątki u tamtejszego dealera, reszta już w PL.

//Mondeo MK3 hatchback 2.0TDCi 6g Ghia Executive // Octavia 2009 2.0 TDI 6g Elegance//
// Powered by K&N //
Barracuda jest offline   Odpowiedź z Cytatem