Witam!
Już się bałem, że nie bedę mieć okazji przetestować tej szybki przy prawdziwym mrozie (autko garażowane)
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.. Jednak dziś po odśnieżeniu autka na szybie był sam lód
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.. Włączyłem ogrzewanie szyb. Tył/Przód. Po 3 minutach przednia szyba była czysta
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. . Chcą sobie ogrzać zmarznięte ręce (żart oczywiście
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.) sprawdziłem organoleptycznie jej moc grzania
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.. Jak to jest, że szyba zimna jak cholera a lód na niej się w oczach topi
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Natomiast na tylniej można wyczuć delikatne ciepło. Zaznaczam, że obie szyby grzeją wyśmienicie bez zarzutu.
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Pozdrawiam!