View Single Post
Stary 10-01-2010, 19:12   #1
caroolek
ford::beginner

Model: Mondeo MK3
Silnik: 2.0 TDCi 130KM/330Nm
Rocznik: 2005
Domyślnie Opinie o stacjach paliw w Szczecinie i okolicach

Moja propozycja odnosi się tak jakby rankingu Szczecińskich stacji paliw. Pod uwagę bralibyśmy przede wszystkim jakość paliwa (co w naszych TDCi jest sprawą istotną), a także cenę za litr ON. Wiem, że taki temat już istnieje dla wszystkich użytkowników forum, lecz warto zwrócić uwagę, iż olej ze stacji Lotos przy wyjeździe na Stargard może się znacznie różnić jakością oleju np. na Przyjaciół Żołnierza. Czynniki mogą być różne, ale przede wszystkim chyba chodzi o "uczciwość" franczyzobiorcy danej stacji paliw. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Oczywiście nie zapominajmy o użytkownikach bezołowiówek i kolegów z poza Szczecina. Jest to strefa zachodniopomorska, więc prosiłbym o opinie także z okolicy ZS.

Ja ze swojej strony muszę dodać, że póki co tankowałem tylko raz w Szczecinie (z racji tego, że kupiłem auto niedawno) na Shell'u na dole ul. Wilczej- V-Power Diesel za 4,38zł. Może uda się gdzieś taniej zatankować dobry olej? Co powiecie np. o oleju w BP (Ultimate) lub stacjach "niższej klasy" typu Lotos, Neste itp?

A może też ktoś tankuje zwykły (tańszy) olej i chce się podzielić opinią?

Zapraszam do dyskusji Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

DBAJMY O SWOJE WTRYSKI Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Ostatnio edytowane przez caroolek ; 10-01-2010 o 19:16
caroolek jest offline   Odpowiedź z Cytatem