Cytat:
i update i mapy znajdziesz Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
Witam, pozwoliłem sobie skorzystać i muszę przyznać, że wszystko pięknie śmiga. Niestety mapa nawet 2008/09 nadal nie traktuje poważnie ulic od zawsze jednokierunkowych. Na moim terenie to są poprostu ulice i mam w nie skręcać, nieważne że pod prąd :-)
Przy okazji - update nie musi być nagrany na CDRW. Mi bez problemu przyjęło nagrane wolno na DVD-. Aby było śmieszniej z CDRW Verbatima nie chciało mi wogóle czytać :-).
Jednak pytanko do znawców tematu. Zainstalowałem update i w opcjach serwisowych wróciłem do ustawień fabrycznych. Pokazał się czwarty przycisk na samej górze, po wciśnięciu którego mogłem sobie ustawić datę i godzinę. Niestety nie chciało przyjąć tych nastaw mimo wciskania CONFIRM, a po kilku próbach zniknął mi ten przycisk i zostało jak zawsze. A już się cieszyłem, że DENSO będzie mi wyświetlać aktualną godzinę i datę, bo ten wskazówkowy jest nieporozumieniem.
Czy ktoś wie jak prawidłowo uaktywnić ten zegar, aby dało się go nastawić i pozostał na wierzchu tego dodatkowego przycisku (jak np. stacje radiowe) na touchpanelu DENSO?
Pozdrawiam