nom powiem wam, że opis super
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. IMBUS potrzebny i to taki konkretny ze tak powiem nie jest taki maly wcale
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.jak mi sie wydawalo z opisu
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum., hehe "wymiana z tyłu" rzeczywiscie druga para rąk jest bardzo bardzo przydatna, choć bez drugiej pary tez mozna ogarnac temat, ale tak to wymienilismy klocki w 1h na obu kołach a w pojedynke byloby na pewno troche dluzej...i to jeszcze jeden klocek musielismy troche na szlifierce spilowac bo rant na tarczy byl taki ze po zamontowaniu nowych klockow na jednym z kół nie chcialo sie w ogole koło kręcic
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. hehe
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. , tarcze w sumie tez juz nie były pierwszej swiezosci i nie wiem czy przypadkiem te klocki co założyłem nie są już 3kompletem na tych tarczach
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. ale z uwagi iż jest to tył który hamuje bodajże 30-40 procent siły hamowania więc jeszcze te tarcze się przebujaja
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. tak tragicznie nie wygladały., super OPIS. wielkie dzieki