View Single Post
Stary 13-01-2010, 16:43   #137
golsze
ford::beginner

Model: S-Max
Silnik: 2.0 TDCI
Rocznik: 2009
Domyślnie Odp: Opony do s-maxa

Cytat:
Napisał ph71 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Tak jak napisałeś. Jakiejkolwiek zimówki nie kupisz to w porównaniu do Primacy HP w obecnych warunkach to i tak będzie przepaść...Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
No i życzę krótkiego oczekiwania na realizację zamówienia. Mnie dopiero trzeci sklep potwierdził realizację po złożeniu zamówienia. Powód - brak konkretnych opon...
ph71 - dzięki za życzenia Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. a i wiem doskonale, że niemal każde zimowe będą lepsze od letnich ale ostatnio miałem dużo spraw na głowie a zamówienie opon nie było takie proste jak się okazało. Od jakiegoś czasu sprawdzałem ofertę różnych sklepów internetowych (również tych polecanych w tym wątku) ale w większości przypadków ofertę wyświetlaną na stronie trzeba potwierdzać telefonicznie i często okazuje się, że na dany model opony w konkretnym rozmiarze trzeba albo długo czekać albo w kilku przypadkach otrzymałem informację, że nie ma na rynku i nie wiadomo czy jeszcze w tym sezonie będą. Na większość maili jakie wysłałem odpowiedziało ok. 30% sklepów.
W połowie grudnia zamówiłem już opony lecz mimo telefonicznego potwierdzenia, że są i wysłania konkretnych parametrów mailem zamiast rozmiaru 225 przysłali 205, a jak odesłali te 205 to się okazało, że 225 chwilowo nie ma. Wczoraj np. dzwoniłem do polecanego tu przez jednego kolegę tazopony i miła Pani powiedziała mi, że z opon, które wybrałem to ona ma 3 sztuki i bardzo chętnie mi je sprzeda a czwartą to mogą mi za jakiś czas domówić Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
golsze jest offline   Odpowiedź z Cytatem