View Single Post
Stary 13-01-2010, 18:39   #138
pebeel
ford::average

Model: S-Max TS/ Jeep WJ
Silnik: 2.2 TDCI/ 4,7 V8
Rocznik: 2009/ 2001
Domyślnie Odp: Opony do s-maxa

Cytat:
Napisał golsze Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
... miła Pani powiedziała mi, że z opon, które wybrałem to ona ma 3 sztuki i bardzo chętnie mi je sprzeda a czwartą to mogą mi za jakiś czas domówić Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
LOL Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Toż to hit absolutny. Chociaż w sumie auto jest przednionapędowe a nie 4x4 więc czemu nie? Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. zakładasz na przód dwie a potem cierpliwie czekasz na dwie następne. Oczywiście żartuję. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Tak przy okazji - nie polecam opon Pirelli Sottozero W210. Jeździ się na nich w takim śniego-lodzie jaki mamy teraz jak na workach z tesco.
pebeel jest offline   Odpowiedź z Cytatem