Hmmm, sądzę, że większość z Nas jest tutaj ze względu na...Forda, więc szukamy usterek w tymże aucie, wchodząc na forum Audi czy VW i nawet BMW zobaczcie, że też praktycznie wszystkie posty dotyczą problemów, dlaczego? Dlatego, że na takich forach mało ludzi pisze i opisuje swoje dobre zdarzenia z autami, wszyscy szukają pomocy.
Miałem wiele aut, nowych, używanych etc i powiem szczerze, że w prowadzeniu Mondziaka się zakochałem...nie wiem dlaczego, ale to auto prowadzi się bajecznie, ostatnio nawet wbijałem się nim w zaspy metrowe (sypki śnieg) i nie zawiodło mnie.
Fakt faktem, że auto mam od miesiąca lecz mhmm nie mogę z niego wysiąść. Na początek miałem problem z układem paliwowym, ale w innych dieslach też miałem, w Scenicu do dziś nie mogę dojść o co common z common
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Mhmmm więc nie generalizujcie Marki czy modelu, pojeździjcie innymi autami i zobaczycie, że dzisiaj już nie robi się niezniszczalnych aut, serwisy muszą na czymś zarabiać. Moim zdaniem TDCi w mondeo mhmm jest dobrym silnikiem lecz wymagającym, trzeba dbać dbać i jeszcze raz dbać i wszystko będzie w normie.
Na marginesie, bratanek kupił VW Passata 1.9 TDI i co? I to samo
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Wiele do wymiany i naprawy, a komfort jazdy o wiele mniejszy w VW.
Jestem za Fordem
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Nie jestem fanatykiem zaznaczam
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.