Temat: [Galaxy 1994-2000] Wolne nagrzewanie silnika?
View Single Post
Stary 15-01-2010, 09:40   #40
driwer19
ford::amateur

Imię: Darek
Model: Mondeo
Silnik: 1.8 TDCI
Rocznik: 2009
Domyślnie Odp: wolne nagrzewanie silnika?

Cytat:
Napisał gumiskrosno Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Włącznik na konsoli daje ci możliwość jako kierowcy kontroli na tylną nagrzewnicą i załancza tylko działanie tylnej nagrzewnicy którą później już sterują pasażerowie siedzący w 2 rzędzie za kierowcą. Rurki nawet bez załączenia tylnej nagrzewnicy będą ciepłe przecież pod siedzeniem pasażera masz piecyk który powinien ci teraz dogrzewać silnik a co za tym idzie i wnętrze więc jak miałby to robić bez obiegu w tych rurkach ? ;0
Mówiąc o piecyku masz na myśli dogrzewacz znajdujący się przy lewym tylnym kole?? jeśli tak to niestety u mnie kaput.
Ja w zasadzie opisałem w swoim poście jak sprawa wygląda u mnie i zapytałem czy wszystko mam jak należy,nie wspominając o dogrzewaczu bo mam świadomość że on nie żyje i niestety picówka w aucie.Ale chyba nie będe go naprawiał bo czytam na forum że ciągle są jakieś problemy z tym a i koszty naprawy nie małe.Odłącze tylną nagrzewnicę na trójniku i będzie grzało tylko z przednich kratek, podobno zdaje to egzamin.
Pozdrawiam
driwer19 jest offline   Odpowiedź z Cytatem