Temat: [Mondeo 2000-2007] Recenzja eksploatacji
View Single Post
Stary 15-01-2010, 11:09   #206
majkel1318
ford::average

Model: mondeo(balbina)
Silnik: 1.8 16V
Rocznik: 1994
Smile Odp: Recenzja eksploatacji mondeo

Witam wszystkich, Po wypowiedziach waszych mozna wywnioskowac,ze ford gowno fard, bo wychodzi na to ze wiekszosc nondziaków stoi a nie jezdzi bo az tak nawalaja, Moje zdanie jest takie wiekszosc awarii autka spowodowane jest nie dbaloscia uzytkownika,czekaniem do ostatniej chwili z awariami,bo przewaznie jest tak stuka to niech stuka naprawie w innym miesiacu po tem dochodzi jedno,drugie i tak dalej a pozniej wkurzamy sie ze az tyle nasz to kosztuje,pamietajmy ze awaria jednego podzespolu obciaza drugi tak kiedys mnie uczono i troche prawdy w tym jest, Nastepna kwestia po co kupowac org za 300 a jak mozna kupic Made in china za 260, 2 Kwestia jest taka ze Handlarze probuja nam wcisnoc nie raz kit mowiac ze autko z niemiec w idealnym stanie itp i itd a to wiekszosc zlomy po powodziach czy innych historiach wypucowane tylko na hadel.Poza tym nie raz widzialem jak polacy kupuja auta stojace tak dlugo ze na kolach zaczela trawa wyrastac ale polak potrafi, Moze sie i nie znam ale ja mam mondka i naprawde nie narzekam wymieniam tylko oleje,filtry,klocki,tarcze itp to co sie zuzywa, rzadnej awarii ,juz nim przejechalem ok70.000tys i nic. Szwagier ma modziaka 3 juz 3 lata i tez nie narzeka, tescio ma tez mondziaka 3 diesla i tez nie zaluje jaka mial awarie to padla pomka paliwa, Ja tam jest zadowolony z forda a jakims fanatykiem nie jest tej marki nie jestem
majkel1318 jest offline   Odpowiedź z Cytatem