Temat: [S-MAX 2006-2015] Jaki polecacie bagażnik dachowy
View Single Post
Stary 15-01-2010, 11:28   #50
arczi_75
ford::advanced

Model: S-Max
Silnik: 2.0 TDCi
Rocznik: 2008
Domyślnie Odp: Bagaznik dachowy

Cytat:
Napisał Kristoforos Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
O to, to, właśnie taki zestaw miałem zamiar zakupić, gdy już odbiorę swego eśka. U mnie każdy centymetr się liczy, bo muszę z boxem zmieścić się w garażu podziemnym. Jeszcze nie wiem, czy Spirit 780, czy 820. Trzy centymetry wysokości różnicy, a w pojemności 100 litrów różnicy! Ale ten drugi na styk będzie wchodził. Jak już będę się przymierzał, to będę musiał dokładnie pomierzyć...

Czy jesteś w stanie jakoś pomierzyć, ile dokładnie mierzy cała Twoja konstrukcja od szczytu dachu do szczytu boxa? Albo po prostu od gleby do szczytu boxa?

BTW. "Oryginalny fordowski", to właśnie Thule 751 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
No to i tak będziesz miał olbrzymi problem ze zmieszczeniem się w garażu podziemnym z boxem na dachu. No chyba, ze garaż nieco wyższy od standardu czyli ok. 2,05 max 2,10 cm.
arczi_75 jest offline   Odpowiedź z Cytatem