Felgi 18" Toora - czy wg Was pasują do wyglądu
Witam. Zastanawiam się nad takimi felgami Toory. Bardzo ciężko dobrać do mondeo felgi, które będą do niego pasowały. Jest bardzo mało wzorów, które z nim współgrają (chodzi mi o wygląd). Bardzo fajne felgi ma w ofercie niemiecki Tomason, ale cena jest tu dużo wyższa. Szukałem po necie strony producenta toora.it, ale tam bieda z nędzą. Z drugiej strony naczytałem się też, iż podobno Toora zbankrutowała :/ Nie wiem, mniejsza o to. Czy jest ktoś kto bawi się w photo-shopie i wstawiłby mi te felgi do mojego mondka? Bo to jest kompletny bezsens, kupować felgi których się nawet nie przymierzyło. Poniżej zamieszczam najlepsze fotki, jakie udało mi się wyszperać. Od razu uprzedzam, że przeszukałem forum z zakresu VT i znalazłem tylko DJ BRABUSA, który niestety nie odpowiada nikomu na forum i nie mogę się z nim skontaktować. Kojarzę jakiś post, całkiem niedawno temu, że ktoś się zaoferował, aby przesyłać mu fotki i wskazówki odnośnie zmian, a on zrobi mały Virtual Tuning. Ale jakoś nie mogę odnaleźć tego wątku. Proszę o Wasze opinie względem tych felg - czy będą dobrze wyglądały na mondziaku, czy kicha straszna i lipa itd. itp. Słowem - Wasze komentarze, jakiego charakteru by nie miały.
|