Cytat:
No to pogratulować. Teraz ponad drugie tyle na opony Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Wrzuć jakieś fotki jak je założysz.
|
Oponki już są miałem kiedyś na innym aucie 18" felgi sprzedałem opony zostały praktycznie nówki były zakupione za 1000zł razem z felgami, fajnie jak czasami trafiają się okazje
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Felgi założę pewnie na wiosnę i postaram się wtedy wrzucić jakieś fotki. Co do felg przedstawionych przez ciebie w pierwszym poście to już dość długi czas stoją na allegro, mi one osobiście nie widzą się na mondku, z resztą w ogóle nie podobają mi się felgi o gęstym wzorze, ale to kwestia gustu, innym podobają się felgi 18 od wersji st, a dla mnie strasznie nie podobają się, i jeszcze umyć je to chyba trzeba szczoteczką do zębów
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.