View Single Post
Stary 15-01-2010, 23:38   #6
pawel2910
ford::average

Model: Mondeo Mk4
Silnik: 2.0 TDCI 140 KM
Rocznik: 2008r
Domyślnie Odp: Felgi 18" Toora - czy wg Was pasują do wyglądu mondeo

Cytat:
Napisał Hashenty Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
No to pogratulować. Teraz ponad drugie tyle na opony Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Wrzuć jakieś fotki jak je założysz.
Oponki już są miałem kiedyś na innym aucie 18" felgi sprzedałem opony zostały praktycznie nówki były zakupione za 1000zł razem z felgami, fajnie jak czasami trafiają się okazje Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Felgi założę pewnie na wiosnę i postaram się wtedy wrzucić jakieś fotki. Co do felg przedstawionych przez ciebie w pierwszym poście to już dość długi czas stoją na allegro, mi one osobiście nie widzą się na mondku, z resztą w ogóle nie podobają mi się felgi o gęstym wzorze, ale to kwestia gustu, innym podobają się felgi 18 od wersji st, a dla mnie strasznie nie podobają się, i jeszcze umyć je to chyba trzeba szczoteczką do zębów Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
pawel2910 jest offline   Odpowiedź z Cytatem