View Single Post
Stary 17-01-2010, 02:36   #4
gonzek
ford::beginner

Model: ford
Silnik: benzyna
Rocznik: 2001
Domyślnie Odp: problem ze skrzynia

Cytat:
Napisał maglew666 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Witam, mój mondzik automat się niestety sypie Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Przy ruszaniu na biegu D ostro szarpnie podczas jazdy samoczynnie zwiększają się lub zmniejszają biegi. Na skrzyżowaniu lubi mi zgasnąć. Gdy dostanie ostro w palnik na jakiś czas biegi ładnie się przerzucają a następnie znów ulega pogorszeniu. Bardzo proszę o pomoc.
mialem BARDZO podobne problemy.
nie szarpal przy ruszaniu, ale jak juz jechal to byla masakra.. tez lubil zmieniac biegi. tez nieraz gasnal przy zwalnianiu. i tez gdy mial gaz do podlogi wcisniety to dzialal (wtedy zmienia na podstawie przede wszystkim obrotow).
okazalo sie, ze do wymiany czujnik predkosci. 200zl i dziala jak nowy Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
mam nadzieje, ze u Ciebie jest to samo i obedzie sie bez powaznych remontow!
pozdrowienia Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
gonzek jest offline   Odpowiedź z Cytatem