Prosilbym o przyklejeniu tego tematu na jakis czas. Szkoda zeby zniknal w offie.
Jezeli w tym roku zastanawiacie sie co zrobic z mozliwym odliczeniem, proponuje ponizsza opcje. Generalnie jest to walka rodzicow o wzrok. Wiadomosc ta wyslana pierwotnie byla przez mojego kolege z pracy. Sprawa dotyczy jego corki.
"Moi Drodzy !
Chciałbym się do Was zwrócić z gorącą prośbą o przekazanie 1% podatku na leczenie mojej córki Małgorzaty.
Gosia urodziła się z podwichniętymi soczewkami w obu oczach. Gdy miała dwa lata przeszła operację wszczepienia sztucznej soczewki do prawego oka. Obecnie po czternastu latach konieczna jest powtórna operacja tego oka jak również w niedalekiej przyszłości oka lewego. Ponieważ operacje będą wykonywane za granicą potrzebne będą znaczne środki finansowe na ich przeprowadzenie.
Jeśli ktoś z Was zechciałby pomóc nam w tej trudnej sytuacji i wesprzeć finansowo leczenie Małgosi poniżej podaję dane, które należy wpisać do rozliczenia rocznego PIT. Z góry bardzo dziękuję.
Fundacja Dzieciom „Zdążyć z Pomocą”
Numer KRS: 0000037904
z dopiskiem: Darowizna na leczenie Małgorzaty Łuszczkiewicz (8090)
Wzór PIT:
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Jeżeli jest to możliwe zwracam się także z prośbą o pomoc w rozpropagowaniu mojej prośby wśród Waszej rodziny, przyjaciół, znajomych.
Za pomoc z całego serca serdecznie dziękuję"