W sumie nie głupi patent. Choć płyn do spryskiwaczy mam akurat zapachowy
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Jeszcze jakby tak robił sam jak się za ciężarówką jedzie
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Cytat:
...
A trybu AUTO nie używam w zimie także nie wypowiem sie na temat dziwnych anomali/cech tego trybu w zimie (w lecie nie ma czegoś takiego).
Swoją drogą ogrzewanie nie jest rewelacyjne - w poprzednim aucie po 10-15 min w samochodzie robiła się sauna a tutaj trzeba dobre pół godziny lub wiecej aby zaczęło dobrze grzać.
|
Jeśli masz na stałe ustawioną temperaturę (20-22st.), to oczywiste, że sauny nie będzie, bo układ reguluje zawsze temperaturę. Saune to byś miał w ustawieniu na max.
Tryb Auto reguluje tylko siłę dmuchamy dodatkowo. I akurat zimą jest bardziej przydatne niż latem, bo zanim się zacznie lecieć ciepłe powietrze, to siła nawiewu jest minimalna, dopiero potem się zwiększa. Latem mnie już było chłodno, a wentylator na maksa działał i zakłócał słuchanie muzyki.
niki80 masz identyczne rzeczywiste spalanie jak ja (oczywiście komputer pokazuje 6,7).