Cytat:
|
Panowie, słyszałem że w MkIV 1.8 TDCi jest nieco mniej żwawy niż 2.0 130KM w mkIII, a jak sprawa wygląda po "standardowym" virusie? Domyślam się ze jest lepiej, ale czy różnica jest na tyle duże że warto wydać te 1200-1500 PLN na Virusa??? I jeszcze jedno pytanie, ile kosztuje dokupienie Xenonów do 1,8 TDCi (przy zamówianiu nowego w salonie)? Bo mi sprzedawca w Fordzie w Rybniku podał astronomiczną cenę... 11200PLN!!! czy to jest aż tak drogie?????!!!!! Niby przy 2.0 TDCi kosztuje taniej, tylko ... 8900PLN!!!! I czemu ta sama rzecz jest tańsza w 2.0 niż w 1.8?!?!?!?! Przecież to jest bez sensu!!!!! Ma ktoś fabrycznie montowane Xenony? i musiał dopłacić? też 11200PLN?!?!
|
To chyba chwyt marketingowy że dokupując co bardziej ekskluzywne wyposażenie w słabszej wersji dopłacasz znacznie więcej(po to abyś kupił tę wersję droższą)......ale ale podajesz jakieś kosmiczne kwoty jak ja zamawiałem rocznik 2009 to w Titanum X dopłata za ksenony była rzędu 1500zł, w słabszych wersjach około 3000zł....chyba poprzesuwały Ci się zera ...lub sprzedawcy