Cytat:
Czy da się założyć ESP?-oczywiście,ale tylko przez wykwalifikowanego FACHOWCA!!!(czytaj - DOCENTO-bo jak narazie lepszego nie znam)
|
Widocznie w Białymstoku jest tylko jeden fachowiec.Ba...tylko on potrafi założyć ESP.
Docento, Docento, Docento...nie wiem czy z 5 postów na tym forum napisał, które by cokolwiek komu pomogły.
Pozatym, ENG ma fabryczne ESP więc nie rozumiem racji bytu tego posta odnośnie założenia ESP ?? Podał tylko przykład a Ty jakiś esej w tym kierunku napisałeś, zupełne bez sensu...
Niestety, są tacy fachowcy którzy uważają się za niezastąpionych, mało tego, nie są pomocni a raczej nie służa pomocą na forach publicznych. Powód??
"Za wiedze się płaci".
Nie znam osobiście ani Recondo, ani Docento. Więc żeby nie było, nie mam tutaj żadnego z nich na myśli.
ENG jest dla mnie "fachowcem z pasji", wszelkie modyfikacje w aucie są przeprowadzone jego rękoma i z wiedzy zaczerpniętej samodzielnie, szkoda, że na niektórych osobach, które gdyby chciały mogłyby wiele pomóc, można rzadko polegać.
Nie jest sztuką odstawić samochód do...yhym...fachowca. Sztuką jest mieć wytrwalość, samozaparcie, chęc do modyfikacji, samodzielnych modyfikacji. Nie wszyscy wszystko wiedzą, czasem trzeba się doradzić, podpytać, ale chyba nie warto...