Cytat:
|
Witam!!! No nareszcie radyjko zamontowane. A oto efekty mojej pracy. Radyjko spisuje sie super, jestem pod wrażeniem ogromu informacji podczas jazdy, po prostu rewelka, polecam wszystkim, którzy jeszcze nie maja, bo to wydatek niewielki (249PLN)a zaoszczędzić można dużo. I jak może być???. Pozdrawiam i dziękuje Miniaturka załącznika (kliknij aby powiększyć) Kliknij obrazek, aby uzyskać większą wersję Nazwa: dodatkowy głośnik.jpg Wyświetleń: 947 Rozmiar: 74.8 KB ID: 1072 Kliknij obrazek, aby uzyskać większą wersję Nazwa: mocowanie gruchy.jpg Wyświetleń: 950 Rozmiar: 97.9 KB ID: 1073 Kliknij obrazek, aby uzyskać większą wersję Nazwa: TTI TCB770.jpg Wyświetleń: 959 Rozmiar: 64.5 KB ID: 1074
|
Ciekawie gruchę zamontowałeś. Ja dokładnie w tym samym miejscu mam radyjko na rzep dwustronny. 5sek i radio w schowku jak potrzeba.
A gruchę zamocowałem w prawej dolnej zaślepce na konsoli-tuż ponad lewarkiem biegów.
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Łatwiej kupić później zaślepkę niż dziurę gdzieś w plastikach wiercić.
jest też miejsce pod sufitem-tuż nad lampką oświetlenia wnętrza-jest tam duża wnęka po ściągnięciu plastiku. No i w oczy tam się tak nie rzuca. Tylko trzeba głośnik zewn. podłączyć.