View Single Post
Stary 22-01-2010, 23:55   #6
Jacek
Administrator

Imię: Jacek
Model: C-MAX Grand
Silnik: 1,6 EcoBoost 180KM
Rocznik: 2014
Domyślnie Odp: Kalendarz FCP 2010r

Cytat:
Napisał Patt MelodyZ Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Ja mam takie pytanko, czy ilość sztuk jest ograniczona i ewentualnie do kiedy będzie można nabyć ów piękny kalendarz ??
Dokładnie tak jak napisał white999: jest 200szt (teraz już nieco mniej Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. ) i kupić można je póki się nie skończą.
Nie ma problemu z zamówieniem i zapłaceniem później - nie sądzę, żeby do tego czasu wszystkie zeszły. Tyle tylko, że dostaniesz dalsze numery Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Cytat:
Napisał adam131 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Jacek - wielkie dzięki za akcję, szkoda tylko, że nasz kalendarz nie wisi na oficjalnej stronie wosp.
Powiedz mi jak to zrobić, to nie ma problemu - jest jeszcze kalendarz nr 002 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Pytanie według jakich kryteriów dobierane są aukcje tam pokazywane.

[Regulamin Forum] [FAQ] [Zasady ogłoszeń] [Dział Komunikaty]
[Oryginalne części Ford / Motorcraft / FoMoCo - co, gdzie, jak??]

Świat się stale zmienia, więc słysząc słowa "będzie jak dawniej" nie łudź się - nigdy tak nie będzie...
Jacek jest offline   Odpowiedź z Cytatem