Temat: [Kuga 2008-2012] Co ogólnie sądzicie o tym modelu
View Single Post
Stary 23-01-2010, 10:07   #167
Katanka
ford::average

Model: Mondeo Titanium-S
Silnik: 2,5l turbo
Rocznik: 2009
Domyślnie Odp: Co ogólnie sądzicie o Fordzie Kuga

Cytat:
Napisał emare37 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
biała tapicerka?? uuu bardzo praktyczna ....tylko do slubu Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Gdybym chciał praktyczne auto dla zony, to bym kupił toyotę Yaris w dizlu, ew, gdyby miała firmę to forda Transita. Auto kupuję dlatego, że taki jej się podoba i nie ma to nic wspólnego z praktycznością. Zresztą mam sąsiada, który ma jasną skórę i mówi, że wbrew pozorom jest utrzymać ją bardzo łatwo. Ryzykuja stwierdzenie, że jasną skórę jest utrzymać łatwiej niz czarną. W moim Mondeo Tit-S mam czarną i kilka plam usuwałem z problemami, gdyż mam alcantarę. W Kudze będzie to pełna skóra biała, więc zmycie tego to żaden problem.

Cytat:
Napisał emare37 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
ja mam pytanie takie..czy znaczek logo, który trzeba odsunąć zeby dostac sie do silnika nie sprawia problemów?
W kudze jest przekręcany znaczek? Raczej wątpię. W moim Mondeo nie ma, był w starszych wersjach z tego co wiem, teraz nie jest juz stosowany, bo często były z nimi problemy.

Regulamin pkt. 23 i 24
Katanka jest offline   Odpowiedź z Cytatem