Temat: [Mondeo 1996-2000] Doposażenie w boczne airbagi :)
View Single Post
Stary 23-01-2010, 21:36   #1
Byku90
ford::average

Model: Ford Mondeo mk2
Silnik: 2.0
Rocznik: 1997
Domyślnie Doposażenie w boczne airbagi :)

Właśnie z nudów zacząłem przeglądać allegro i wywęszyłem Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. że tanie są airbagi boczne do mondeo mk2 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Teraz pytanie, ile bawienia (co dokładnie trzeba zrobić, jakie kable kupić, podpiąć, sterowniki, czujniki itp.?) jest z doposażeniem w boczne airbagi w dwóch opcjach:
1. Kupuje przednie fotele z poduchami (występowały także w skórzanych?)
2. Zostawiam swoje fotele i w jakiś (właśnie w jaki? Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.) sposób wmontowuje poduchy w swoje fotele Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. i wtedy jak to jest z kablami i czujnikami?

Znalazłem kurtyny powietrzne do mondeo mk2 (link niżej)

http://moto.allegro.pl/item890141517...o_mk2_99r.html

Czy takie coś da radę zamontować do mk2? Dużo z tym zabawy? Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Czy ktoś w ogóle przerabiał ten temat w swoim mondku? Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Byku90 jest offline   Odpowiedź z Cytatem