Cytat:
Sam zrobiłem sobie takie coś, ale nie wiedzieć czemu mam spadek napięcia o ok 2V i lampka świeci ciemniej w trybie drzwi.
Ten układ podany przez staśka ma wszystko, ale większość to ja już mam, brakuje mi tylko płynnego ściemniania i rozjaśniania przy normalnie świecącej żarówce, a nie ciemniej Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
Sprawa, dał byś radę wstawić schemat tego ściemniacza?? jak sam się nie wyznam to zapytam wujka elektronika
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. A sam chętnie bym coś takiego wstawił
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Cytat:
|
Jest jeszcze moduł który odpowiada za włączenie swiateł mijania pod przekrecenie stacyjki gdyby ktoś miał problem z zapamiętaniem o włączeniu swiateł.
|
Na upartego wystarczy drobna ingerencja w kablach zasilających światła. wystarczy je przepiąć przez stacyjkę. Kumpel ma cały czas włączone, a jak wyłącza stacyjkę to mu gasną razem z radiem
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.