View Single Post
Stary 24-01-2010, 00:24   #68
Darium
ford::average

Imię: Darek
Model: Ford Fiesta MK6
Silnik: 1.3 KAT 51kW
Rocznik: 22.11.2002
Domyślnie Odp: Doposażenie

Cytat:
Napisał boncio Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Sam zrobiłem sobie takie coś, ale nie wiedzieć czemu mam spadek napięcia o ok 2V i lampka świeci ciemniej w trybie drzwi.
Ten układ podany przez staśka ma wszystko, ale większość to ja już mam, brakuje mi tylko płynnego ściemniania i rozjaśniania przy normalnie świecącej żarówce, a nie ciemniej Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Sprawa, dał byś radę wstawić schemat tego ściemniacza?? jak sam się nie wyznam to zapytam wujka elektronikaGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. A sam chętnie bym coś takiego wstawiłGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Cytat:
Napisał skola Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Jest jeszcze moduł który odpowiada za włączenie swiateł mijania pod przekrecenie stacyjki gdyby ktoś miał problem z zapamiętaniem o włączeniu swiateł.
Na upartego wystarczy drobna ingerencja w kablach zasilających światła. wystarczy je przepiąć przez stacyjkę. Kumpel ma cały czas włączone, a jak wyłącza stacyjkę to mu gasną razem z radiemGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Ostatnio edytowane przez Darium ; 24-01-2010 o 00:28
Darium jest offline   Odpowiedź z Cytatem