View Single Post
Stary 24-01-2010, 15:21   #69
docento

Domyślnie Odp: Montaż otwierania klapy bagażnika przyciskiem z kabiny oraz ESP

Nic o nas bez nas - to jest kultura . Natomiast jeśli widzę , że kilka kolejnych postów pośrednio tyczy się mojej osoby to mam prawo zająć stanowisko i proszę się nie dziwić , że nie jestem z Waszej konwersacji zadowolony . Ani jeden z moich " 5 postów " (liczyć też trzeba umieć) nie dotyczył moich opinii na temat któregokolwiek z forumowiczów , więc proszę nie wytykać mi braku kultury .
Znam kilka wyrazów spełniających kryteria od...ć , kilka z nich można spokojnie wypowiedzieć na lekcji polskiego . A wam same bluzgi w głowie - ciekawe czemu ?
A coby nie było , że nie na temat : złącze włącznika otwierania klapy tylnej ma kształt taki jak na zamieszczonej wcześniej fotce , tyle że nie jest zielone (te akurat jest od sterowania ogrzewaniem foteli ) . Jeśli go nie ma , a tak może być , można je sobie spreparować . Potrzebujemy włącznika i współpracującej z nim wtyczki . Sygnał otwierania klapy tylnej jest na złączu c70 (zielone 16-stykowe w skrzynce bezpiecznikowej pod kierownicą ) pin nr 8 , przewód czarno-niebieski i podłączamy go do styku nr 6 włącznika . Styk nr 2 włącznika podłączamy do masy , i gotowe .
Załączone Obrazki
Typ Pliku: jpg IMG_0004.jpg (17.7 KB, 87 wyświetleń)

Ostatnio edytowane przez docento ; 24-01-2010 o 17:35
  Odpowiedź z Cytatem