View Single Post
Stary 25-01-2010, 11:33   #70
boncio
ford::expert

Model: Audi Q3 Sportback/Mazda CX-3
Silnik: 1.4e 245KM/2.0 121KM
Rocznik: 2022/2019
Domyślnie Odp: Doposażenie

Cytat:
Napisał Darium Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Sprawa, dał byś radę wstawić schemat tego ściemniacza?? jak sam się nie wyznam to zapytam wujka elektronikaGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. A sam chętnie bym coś takiego wstawiłGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Jak tylko go znajdę, to wstawię, a jak nie to wymontuję układ z lampki, bo mam podłączone na konektory, tak żeby w każdej chwili powrócić do stanu sprzed założenia.
Generalnie z tego co pamiętam, to jest tam tranzystor, dwa rezystowy i kondensator. Elektroniki nie przyswoiłem, choć miałem na studiach Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. ale automatykowi nie jest ona potrzebna Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Twój układ powyższy powinien załatwić łagodne ściemnianie, ale rozjaśnianie nie.

A gdzie kupiliście żarówkę diodową do lampki?

Ostatnio edytowane przez boncio ; 25-01-2010 o 11:35
boncio jest offline   Odpowiedź z Cytatem