View Single Post
Stary 25-01-2010, 19:15   #9
Slawko

Domyślnie Odp: Gaśnie silnik - czy to wina złej samoadaptacji?

Cytat:
Napisał CrashBlack Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Włożyłem - ladnie odpalił i zostawiłem go tak sobie żeby pochodził na wolnych z 10 minut.
bardzo dobrze, moze byc krócej.
Cytat:
Napisał CrashBlack Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Potem niestety musiałem szybko podlecieć do domu i zgasiłem silnik zamiast wyruszyć w trasę.
nic nie szkodzi, to nie ma znaczenia
Cytat:
Niestety od tamtego czasu mój silnik do końca się nie nagrzał nigdy gdyż do pracy pokonuje odcinek drogi 5km i jeżdże przeważnie na krótkich dystansach.
bład, musisz zrobic ze dwa cykle zimny-nagrzany
Cytat:
Napisał tomiscorpio Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
No wedlug mnie warto poczekac troche , az uzyska temperature wlasciwej pracy. Bo na zimnym to tak jedzie z tablic wiec to wedlug mnie bezsens. Radio off nadmuch tez off , odpalam , popyrta sobie ,wtedy przejechac troche i tyle.
i to tyle w tym temacie, nic ująć , no moze troche dodać Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. zwłaszcza wydłuzyc to "przejechac troche".
  Odpowiedź z Cytatem